BIENNAL MONOCROM 2022

OMAN

Sota els auspicis de la FIAP (International Federation of Photographic Art ), la FAF (Federació Andorrana de Fotografia), està preparant la participació en la Biennal Monocrom per aquest any 2022 a Oman.

Si voleu participar:

Com sabeu la Federació Andorrana de Fotografia (FAF) participarà amb una col·lecció de 10 imatges coherents.

La Imatge ha de ser un paisatge urbà on, obligatòriament surti un carrer, o varis, encreuament de diversos carrers, plaça o places. Amb almenys una persona (poden ser vàries o una multitud). L’element humà ha de ser amb una certa importància, essent el principal protagonista o una part important de la imatge. Poden sortir gossos o altres animals (cavalls, gats…). No pot ser un paisatge rural amb persona (o casa) ni un interior d’un edifici (passadís per exemple). La imatge ha de mostrar clarament que és un paisatge urbà i almenys una persona.

Monocrom. A una sola tinta.

Grandària de la foto (format) 30 per 40. Apaïsada (horitzontal). 300 DPI i amb una resolució mínima de 2000 pel costat més petit. A sang (sense cap mena de marcs o filets). Sense signatura digital ni marques d’aigua.

Data límit per enviar la teva imatge: 15 d’abril.

Si estàs interessat a participar si us plau avisa com més aviat millor de les teves intencions.

Si teniu cap dubte consulteu a través dels canals habituals: correu, xarxes, web.

Per enviar la imatge: fandfoto@gmail.com

La pots trametre directament o a través de wetransfer (si ocupa molt i el teu gestor de correu no et deixa trametre-la). Qualsevol problema posat en contacte amb nosaltres.

Biennals FIAP

Les biennals són un dels esdeveniments més importants que ofereix la FIAP. S’organitzen cada dos anys en un país membre diferent. Anys parells per a les Biennals en Monocrom i Natura, anys senars per a la Biennal del color.

La participació és gratuïta. Les biennals tenen una característica molt particular, diferent dels certàmens internacionals. No només compta la qualitat de l’obra individual, sinó que la FIAP demana col·leccions coherents, així com el punt de vista de la inspiració i la concepció com el de l’execució i la presentació. El judici de les col·leccions es fa en dos passos:

1) El judici de cada obra de la col·lecció
2) El judici global de la col·lecció.

La col·lecció que obtingui la puntuació més alta per la suma dels punts del primer i del segon judici, guanya la Copa del Món de la Biennal corresponent. També s’atorguen premis individuals als millors treballs independentment de la classificació per federacions.

Més informació sobre les biennals les podeu trobar aquí: FIAP