BIENNAL BLANC I NEGRE 2022

Sota els auspicis de la FIAP (International Federation of Photographic Art ), la FAF (Federació Andorrana de Fotografia), està preparant la participació en la Biennal blanc i negre de l’any vinent 2022. Les dates exactes (aproximadament segon semestre del 2022) i lloc, encara està per decidir. Abans de final d’any tots aquells interessats a participar podreu consultar aquí tota la informació per tenir temps de preparar amb cura les seves imatges.

Les biennals són un dels esdeveniments més importants que ofereix la FIAP. S’organitzen cada dos anys en un país membre diferent. Anys parells per a les Biennals en blanc i negre i Natura, anys imparells per a la Biennal del color.

La participació és gratuïta. Les biennals tenen una característica molt particular, diferent dels certàmens internacionals. No només compta la qualitat de l’obra individual, sinó que la FIAP demana col·leccions coherents, així com el punt de vista de la inspiració i la concepció com el de l’execució i la presentació. El judici de les col·leccions es fa en dos passos:

1) El judici de cada obra de la col·lecció
2) El judici global de la col·lecció.

La col·lecció que obtingui la puntuació més alta per la suma dels punts del primer i del segon judici, guanya la Copa del Món de la Biennal corresponent. També s’atorguen premis individuals als millors treballs independentment de la classificació per federacions.

Més informació sobre les biennals les podeu trobar aquí: FIAP

MOLT AVIAT TOTA LA INFORMACIÓ PER PODER PARTICIPAR!