PARTICIPACIÓ EXPOSICIÓ COL·LECTIVA FAF

FOTÒGRAFS D’ANDORRA. UNA VISIÓ PERSONAL

INFORMACIÓ

PARTICIPANTS: Qualsevol andorrana, andorrà o resident al país

LLOC: Centre cultural i de congressos lauredià (CCCL). Sant Julià de Lòria.

TEMA: Lliure amb coherència temàtica entre les obres presentades per cada autor.

DATES EXPOSICIÓ: 10 a 23 de maig. La inauguració (subjecte a la situació sanitària) serà l’onze de maig a les 20 hores.

OBRES: Una col·lecció de 4 imatges amb coherència temàtica que puguin oferir un punt de vista concret, mostrar l’estil de l’artista, oferir la visió d’una faceta concreta sobre un tema, contar una història o incidir en un moment, personatge o lloc concret (temporal, costumista…), en qualsevol vessant: Paisatge, paisatge urbà, retrat, naturalesa, macro, animals, cos humà, flors… sense cap mena de límit.

FORMAT: Horitzontals, verticals, mida: 40 x 50 300 dpi o quadrades, mida: 40X40 300 dpi. Sense limitació de grandària (megues o ni píxels). Com que les fotos són per imprimir, millor a alta resolució. Es poden presentar imatges en blanc i negre, monocrom o color.

IMPRESSIÓ: La impressió de les quatre fotos la realitza la FAF i les despeses van a càrrec del fotògraf participant.

DRETS DE PARTICIPACIÓ: 50 euros dedicats íntegrament a la impressió en gran format de les quatre imatges

 

COM PARTICIPAR:

A/ Data límit per presentar el seu projecte: 31 de març. Abans d’aquesta data cal omplir el formulari que trobareu a la web de FANDFOTO (com mes aviat millor).  En el següent

FORMULARI

S’agrairà un petit text molt curt (no és obligatori) amb una explicació per part del fotògraf per delinear millor el que vol expressar.

B/ Enviar al correu de la FAF (fandfoto@gmail.com) les 4 imatges (en petit format, que no superi els 1600 píxels del costat més gran) amb les que es vol participar com a mostra del que vol presentar. També podeu enviar un WeTransfer. S’enviarà un “justificant de recepció” a la rebuda dels arxius.

C/ Selecció: Depenen de la quantitat de projectes rebuts, i si se sobrepassa la quantitat màxima que pot acollir la sala del Centre cultural i de congressos lauredià (CCCL), la FAF farà una selecció.

D/ Pagament: Una vegada la vostra participació sigui acceptada, caldrà pagar 50 euros (preu de la impressió de les quatre imatges). El pagament el podrà efectuar de manera personal anant a Foto Cine Color (Ivan Blanco) o utilitzant la passarel·la de pagament de FCC (s’informarà a principis d’abril).

E/ Calendari: Presentació de projectes abans del 31 de Març (formulari i enviament de 4 imatges a petit format). Us encoratgem a omplir el formulari i enviar les vostres fotos tan aviat com us sigui possible. També podeu omplir ja el formulari i més endavant podeu enviar les imatges de mostra (abans del 31 de març!)

Els projectes acceptats seran comunicats el 10 d’abril de forma privada a cada participant. Caldrà, aleshores, enviar les fotos definitives (a la millor resolució possible) per imprimir i fer el pagament abans del dia 20 d’abril.

Exposició al CCCL del 10 al 23 de maig. Inauguració l’onze de maig.

IMPORTANT: Qualsevol dubte que tingueu, si us plau, poseu-vos en contacte amb la FAF a través del seu correu: fanfoto@gmail.com