PARTICIPACIÓ EXPOSICIÓ VIRTUAL COL·LECTIVA

CULTURA D’ANDORRA

INFORMACIÓ

En col·laboració amb el Comú d’Andorra la Vella i per celebrar la Setmana de la Multiculturalitat, del 10 al 15 de maig d’aquest 2021, la Federació Andorrana de Fotografia organitza una exposició virtual a la seu web de la FAF, per tal de mostrar la Cultura andorrana en les seves múltiples vessants.

PARTICIPANTS: Qualsevol andorrana, andorrà o resident al país

LLOC: WEBSITE de la Federació Andorrana de Fotografia

TEMA: La cultura d’Andorra en qualsevol de les seves manifestacions.

DATES EXPOSICIÓ: del 10 de maig fins al 15 de juny (2021).

OBRES: Podeu enviar fins a 5 imatges. La FAF farà una selecció per la exposició virtual.

FORMAT: Qualsevol exceptua’n les grans panoràmiques. Color, blanc i negre o monocrom.

AUTORIA: L’autor es responsabilitza de que les fotos que envii, han estat fetes pel mateix fotògraf.

MOLT IMPORTANT: No s’admeten imatges que no estiguin fetes pel mateix autor que participa; encara que siguin de la seva propietat (pares, avis…).

DRETS DE PARTICIPACIÓ: Gratuït.

COM PARTICIPAR:

A/ Data límit per enviar les seves imatges: 9 de maig. Es recomana enviar-les com més aviat millor.

B/ Enviar al correu de la FAF (fandfoto@gmail.com) les imatges (en petit format, que no superi els 1600 píxels del costat més gran) amb les que es vol participar. També podeu enviar un WeTransfer. S’enviarà un “justificant de recepció” a la rebuda dels arxius. Si teniu problemes per ajustar-ho, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

C/ Selecció: Depenen de la quantitat d’imatges rebudes, la FAF farà una selecció per tal de donar cabuda al màxim possible de participants.

D/ Calendari: Enviament de les imatges fins al 9 de maig. Inauguració de l’exposició el dia 10 de maig de 2021 a la web de la FAF: http://fandfoto.com

 

IMPORTANT: Qualsevol dubte que tingueu, si us plau, poseu-vos en contacte amb la FAF a través del seu correu: fanfoto@gmail.com