Noves mirades

posted in: Activitats | 0

Auspiciada per la FIAP i l’associació Asemeyando, a partir del dia 4 de març, podeu gaudir de l’exposició: Noves mirades. Joves autors. Un recorregut per diverses imatges de joves autors de diferents països. Entre ells, Alex Rispal d’Andorra. També podeu trobar altres fotògrafs d’Argentina, Espanya i Turquia.

Els autors. ens mostren la seva obra i la seva manera de mirar des de la perspectiva de la seva joventut, abraçant múltiples visions de la naturalesa, el paisatge, de viatges, la fotografia de carrer…

Inauguració: Divendres dia quatre de març a les 18 hores. Pinacoteca Eduardo Úrculo de Langreo (Asturias).

Presentació Art Wolfe

posted in: Activitats | 0

 

El FIAP Photo Academy Online Events té el plaer d’anunciar que acollirem una presentació del reconegut fotògraf nord-americà Art Wolfe

Dissabte, 18 de desembre de 2021, 14:00 (hora de Londres)

Al llarg dels seus 40 anys de carrera, el fotògraf Art Wolfe ha treballat a tots els continents i a centenars de llocs. Les fotografies de Wolfe són reconegudes arreu del món pel seu domini del color, la composició i la perspectiva. La missió fotogràfica de Wolfe té múltiples facetes: l’art, la defensa de la vida salvatge, l’educació i el periodisme informen el seu treball.

Wolfe va ser l’amfitrió de la sèrie premiada i difusió internacional “Art Wolfe‘s Travels to the Edge”, una sèrie íntima i optimista que ofereix informació sobre la natura, la cultura i l’àmbit de la fotografia digital. Continua emetent a tot el món.

Wolfe ha publicat més de 100 llibres, els més recents Elephants: Conservation in the Age of Extinction, Trees: Between Earth and Heaven, Photographs From the Edge i Earth Is My Witness.

L’últim projecte d’Art Wolfe, Wild Lives presenta una visió positiva del món viu que ens envolta, una celebració de la bellesa, la ferocitat i el renaixement de les criatures de la Terra. Wolfe presenta els temes centrals de la seva obra —la vida salvatge, la conservació i les cultures a la vora de l’extinció i la fotografia com a art— en una única obra mestra que ens porta a través dels ecosistemes i regions geogràfiques del món en una vívida mostra de la fragilitat i la interconnectivitat de vida a la Terra, alhora que explora la seva evolució com a artista i les tècniques que utilitza per captar els matisos i els ritmes de la vida.

Durant la seva presentació, Art Wolfe inclourà aventures i fotografies dels seus últims projectes de llibres i treballs personals, com ara Wild Lives, Human Canvas i una vista prèvia especial del seu darrer llançament, Night on Earth.

La reunió de Zoom amb Art Wolfe tindrà lloc el dissabte 18 de desembre de 2021, a les 14:00 (14:00), hora de Londres. Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària (15:00 hora d’Andorra).

Les places per a aquesta presentació són limitades, cal que registreu la vostra intenció d’assistir omplint el formulari d’aquest enllaç:

https://forms.gle/2ADQtvNoh5U7kySJ9

Si us plau, registreu-vos com més aviat millor.

Paul Stanley
Director, FIAP Photo Academy Online Events

Presentació de Reza Deghati

posted in: Activitats | 0

Filantrop, idealista, humanista, la carrera de Reza va començar amb estudis d’arquitectura. S’ha convertit en un reconegut fotoperiodista que, durant les últimes tres dècades, ha treballat arreu del món, sobretot per a National Geographic. Les seves assignacions l’han portat a més d’un centenar de països com a testimoni dels conflictes i catàstrofes de la humanitat.

La seva obra apareix als mitjans internacionals (National Geographic, Time Magazine, Stern, Newsweek, El País, Paris Match, Geo…), així com una sèrie de llibres, exposicions i documentals. Juntament amb la seva tasca com a fotògraf, Reza també és voluntari, compromès amb la formació de joves de societats conflictives en el llenguatge de la imatge, per ajudar-los a lluitar per un món millor.

L’any 2001 va fundar Ainaworld a l’Afganistan que forma persones en informació i comunicació mitjançant el desenvolupament d’eines educatives i mitjans adaptats.

Reza ha exposat la seva obra Memòries de l’exili al Carrusel del Louvre l’any 1998; Crossing Destines a les baranes dels jardins de Luxemburg a París; One World One Tribe a Washington DC; Guerra+Pau al Memorial de Caen; Esperança a Doha; i Windows of the Soul a Còrsega. Més recentment, durant l’estiu de 2015, el panorama gegant A Dream of Humanity es va presentar a la vora del Sena, mostrant retrats de refugiats arreu del món.

És autor de 30 llibres i ha rebut nombrosos premis.

Durant la seva presentació, Reza presentarà una visió general del seu treball i les seves accions en diferents regions i temes, inclòs l’Afganistan il·lustrat amb les millors imatges icòniques.

La reunió de Zoom (en anglès) amb Reza Deghati tindrà lloc el diumenge 28 de novembre de 2021, a les 14:00 (14:00) – hora de Londres. Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horàri (Andorra 15 hores).

Les places per a aquesta presentació són limitades, cal que registreu la vostra intenció d’assistir omplint el formulari d’aquest enllaç:

https://forms.gle/ADH8BTwZTfz1YhKf7

Registreu-vos tan aviat com pugueu per assegurar la vostra plaça.

Paul Stanley

Director, FIAP Photo Academy Online Events