Zoom FIAP amb Marco Gaiotti

posted in: Activitats | 0

Fotografia de flora, fauna i hàbitat

amb Marco Gaiotti

La FIAP Photo Academy Online Events es complau en anunciar que farà una presentació de l’eminent fotògraf d’italià Marco Gaiotti.

Nascut i crescut a Genoa, Itàlia. En 2007 el fotògraf guardonat Marco Gaiotti descobreix, gairebé per casualitat, els entorns salvatges del sud d’Àfrica i cada any, amb gran passió, explora els hàbitats encara no contaminats del nostre planeta.

En 2009 va passar un mes en Alaska per descobrir la fauna i els seus paisatges espectaculars. Des d’aquesta experiència va créixer el desig de donar un to més professional a la passió per aquest tipus de fotografia.

A la tardor de 2013 va participar en una expedició a les Illes de Svalbard, uns quants dies davant de la nit àrtica. Els resultats d’aquesta aventura fotogràfica han estat publicats en els diaris internacionals més importants, incloent-hi una doble de pàgina en l’edició de paper del diari ‘The Guardian’.

Ha estat honrat amb nombrosos premis en competicions de fotografia de caràcter internacionals, incloent-hi: The SONY WPA (Open Shortlist), Nature’s Best, Windland Smith Rice International Awards, Memorial Maria Luisa. Ha obtingut altres premis com Asferico, GDT European Photographer of the Year, Montphoto, Oasis, Glanzlichter, SIPA, Nature Photographer of the year, Global Arctic Awards.

Marco comenta: “Per mi, la fotografia de natura representa una interacció molt forta entre flora i fauna i tot el que l’envolta (medi ambient). En les meves fotos intento incloure l’hàbitat tant com sigui possible. El qual esdevé un element fonamental de la composició. Per aquesta raó, quan es pot, intento apropar-me a una espècie de forma segura tant pel fotògraf com per l’animal. M’agrada utilitzar objectius gran angular en comptes de teleobjectius per intentar mostrar la connexió entre flora, fauna i el seu medi ambient natural.”

La trobada, per mitjà de Zoom amb Marco Gaiotti tindrà lloc el dia 17 de desembre de 2020, a les 19:00 (horari de Londres), una hora més a Andorra (20 hores).

Les places són limitades. Cal registrar-se enviant un correu a la Federació Andorrana de Fotografia (FAF) per tal de tramitar la vostra invitació.

Cal també incloure en la petició, el vostre país de residència en el text de l’e-mail.

Comments are closed.