Zoom de FIAP Academy sobre Wigan 10

posted in: Activitats | 0

 FIAP Photo Academy Online Events

Presentació de la FIAP World Cup for Clubs Club guanyador del premi – Wigan 10

El FIAP Photo Academy Online Events es complau a anunciar que tindran una presentació del conegut club britànic Wigan 10

El club Wigan 10 es va formar el 1988 per un grup d’amics que buscaven una major implicació en competicions, exhibicions i aconseguien distincions fotogràfiques. Wigan 10 es va proposar reunir-se i discutir les fotografies dels altres en un entorn no competitiu, però competir externament com a grup.

A partir d’aquests inicis tan humils, el seu èxit ha crescut. Han guanyat la Copa del Món FIAP per clubs en 4 ocasions i la medalla d’or com a subcampiona en 5 ocasions. Els membres individuals també han guanyat premis individuals.

Molts dels seus membres han aconseguit l’aclamació internacional per les seves imatges i han tingut molt èxit en obtenir FIAP i altres distincions.

Durant aquesta presentació, els membres del club:

· Ens parlaran de la filosofia del club
· Ens comentaran com funciona el club i com han aconseguit els seus èxits
· Ens presentaran algunes de les seves imatges premiades, explicant com les van realitzar

La reunió Zoom amb Wigan 10 tindrà lloc el 13 de febrer de 2021, a les 14:00 hores, hora de Londres. Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària (15 hores al Principat d’Andorra).

Les places per a aquesta presentació són limitades; heu de registrar la vostra voluntat d’assistència omplint el formulari en aquest enllaç:

INSCRIPCIÓ (formulari).

Si us plau, cal omplir-lo com més aviat millor si voleu assistir-hi.

Paul Stanley
Esdeveniments en línia de FIAP Photo Academy

Comments are closed.