Contar històries per Michael Freeman

posted in: Activitats | 0

Storytelling“, una presentació de Michael Freeman

El FIAP Photo Academy Online Events es complau a anunciar-vos que farà una presentació del conegut fotògraf Michael Freeman.

Michael Freeman és un dels fotògrafs més publicats a tot el món. A treballat per a la majoria d’editors internacionals de revistes i llibres en una llarga carrera. Ha obtingut un màster en Geografia a Oxford, que inclou Antropologia. Els seus estudis van orientar el curs del seu treball de reportatge, gran part del qual s’ha centrat en Àsia.

Fotògraf líder de la Smithsonian Magazine durant tres dècades (més de 40 històries d’encàrrecs), Freeman també ha publicat 147 llibres sobre temes tan variats com Angkor, Sudan, minories ètniques al sud-est asiàtic, els Shakers (Societat Unida de Creients en la Segona Aparició de Crist) i disseny i arquitectura japonesos contemporanis.

Els seus 67 llibres sobre la pràctica de la fotografia han venut més de 3 milions d’exemplars en més de 20 idiomes (4 milions per a tots els seus llibres).

La reunió Zoom amb Michael Freeman tindrà lloc el 27 de febrer de 2021, a les 14:00 hores, hora de Londres (les 15.00 h. en horari d’Andorra). Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària.

Les places per a aquesta presentació són limitades; heu de registrar la vostra voluntat d’assistència omplint el formulari en aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc37rzKxb4mblDlaUnAkOMLb3USW1m6NU9wd4IucHuHtHXOMw/viewform?usp=sf_link

Si us plau, aviseu-nos com més aviat millor si voleu assistir registrant-vos a l’enllaç.

Paul Stanley
Esdeveniments en línia de FIAP Photo Academy

Comments are closed.