Presentació de Farzana Wahidy

posted in: Activitats | 0

Els Esdeveniments en línia de la FIAP Photo Academy estan molt contents d’anunciar-vos que, com a part de les nostres celebracions de dones fotògrafes FIAP, tindrem una presentació de la fotoperiodista afganesa Farzana Wahidy.

Farzana Wahidy és una premiada fotògrafa de documentals afganesos, més coneguda per les seves fotografies de dones i nenes a l’Afganistan. Fa gairebé dues dècades que documenta la vida de les dones afganeses. Wahidy, va ser la primera dona fotògrafa a l’Afganistan a treballar amb agències internacionals de mitjans de comunicació.

Wahidy va néixer a Kandahar el 1984 i es va traslladar a Kabul a l’edat de sis anys. Va assistir a l’escola durant la guerra civil afganesa i va continuar la seva formació en una escola subterrània durant el règim talibà. Després de la seva derrota, Wahidy va completar el batxillerat i es va inscriure en un programa de dos anys amb l’Institut de Fotoperiodisme AINA.

El 2004 va començar a treballar com a fotògrafa a l’AgenceFrance Presse i més tard es va incorporar a l’Associated Press. L’obra de Wahidy s’ha publicat àmpliament a revistes i diaris internacionals i ha dut a terme tasques per a nombroses ONG.

El 2014 va crear un projecte per formar fotògrafs afganesos, revisar la legislació sobre drets d’autor i investigar la història de la fotografia a l’Afganistan. El 2016 va fundar l’Associació de Fotògrafs d’Afganistan.

La celebració serà una trobada Zoom amb Farzana Wahidy. També inclourà una presentació d’imatges de Fotògrafes FIAP i el llançament d’un vídeo especial d’imatges de celebració. Tindrà lloc el 7 de març de 2021, a les 14:00 hores, hora de Londres ((15 hores al Principat Andorra). Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària.

Les places per a aquesta presentació són limitades; heu de registrar la vostra voluntat d’assistència omplint el formulari en aquest enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftgPVqDRZSQlzLgSLWqbyGmW6XDxe5rq1WBNepduV-SnzKTQ/viewform?usp=sf_link

Si us plau, aviseu-nos com més aviat millor si voleu assistir registrant-vos a l’enllaç.

Paul Stanley
Esdeveniments en línia de FIAP Photo Academy

Comments are closed.