Presentació María Paula Martínez

posted in: Activitats | 0

De dalt a baix, una presentació de María Paula Martínez

La FIAP Photo Academy Online Events es complau a anunciar-vos que tindrem una presentació de la fotògrafa mexicana María Paula Martínez.

María Paula Martínez Jáuregui Lorda és una fotògrafa documental mexicana compromesa amb assumptes socials i humanitaris a tot el món.

El seu treball està estretament relacionat amb el canvi social, defensant els drets humans i la protecció del medi ambient. Centrada en temes com la joventut, les dones i la bellesa de la natura, María Paula ha viatjat molt per documentar els problemes que realment necessiten la nostra atenció.

Amb Fotògrafs sense fronteres ha executat nombroses tasques a tot el món documentant la tasca humanitària de diferents ONG a l’Índia, Malawi, Mongòlia, Ucraïna, Armènia i Brasil.

El gener de 2020 va fer un projecte amb la Universitat de Harvard al camp de refugiats de Kutupalong, a Cox´s Bazar a Bangla Desh, el camp de refugiats més gran del món.

El seu amor pels volcans l’ha portat a fer un projecte personal que va començar fa quatre anys per documentar la majestuositat de les muntanyes mexicanes i l’acceleració de la fusió de les glaceres que queden a Mèxic a causa de l’escalfament global.

Durant la seva presentació ens mostrarà les seves imatges: volcans, submarins i relacionats amb la humanitat. Debatrà sobre el seu enfocament sobre la seva feina i sobre com ha dut a terme els seus projectes.

La reunió Zoom amb María Paula Martínez tindrà lloc el dissabte 17 d’abril de 2021, a les 14:00 hores, hora de Londres (15 h a Andorra). Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària.

Les places per a aquesta presentació són limitades; heu de registrar la vostra voluntat d’assistència omplint el formulari en aquest enllaç:

https://bit.ly/3tamrVy

Si us plau, aviseu-nos com més aviat millor si voleu assistir registrant-vos a l’enllaç.

Paul Stanley
Esdeveniments en línia de FIAP Photo Academy

Comments are closed.