Miguel Parreño Mendez

posted in: General | 0

Benvolguts amics fotògrafs,Avui és un dia de dol per al món de la fotografia i dels amants d’aquesta. Hem perdut un gran fotògraf espanyol, Miguel Parreño Mendez.
 Ahir com a president de la Federació Andorrana de Fotografia (FAF) i com a vicepresident de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (FIAP) vaig transmetre les meves sinceres condolences al president de la CEF espanyola, Sr. Santos Moreno i al seu vicepresident Sr. Raimon Moreno.

No hi ha paraules, quan desapareix un ésser estimat, i més si aquesta persona ha estat un gran fotògraf que durant el transcurs de la seva vida activa ha marcat una pauta i una empremta que ha deixat per a la posteritat per a tots nosaltres els amants de l’art de la fotografia.

Podria dir moltes coses de Miguel, ja que vaig tenir diverses ocasions el fet de poder xerrar i parlar amb ell. Segurament no van ser suficients perquè les nostres converses s’allargaven en el temps i moltes vegades no coincidíem en els plantejaments de com veure les imatges fotogràfiques; però l’important per a nosaltres va ser poder dialogar de com, de quina manera i quan fer-les i sincerament la discussió mai va arribar més de la simple anècdota.

El tarannà humanístic de Miguel el portaré sempre amb mi i desitjaria que les persones que encara no coneixen la seva obra la puguin veure i admirar; la saturació i els contrastos de les seves fotografies.

Estimat Miquel que aquestes simples paraules d’un fotògraf com tu, serveixin perquè des d’on et trobis “en el Més Enllà” somriguis i pensis que ara podràs admirar l’univers des d’una perspectiva única i que aquí a la Terra tots els que t’hem conegut romandràs en el nostre pensament.Joan Burguès Martisella AFIAP HonEFIAP
President de la FAF i vicepresident de la FIAP

 

Comments are closed.