A taula amb el Sergi

posted in: Activitats | 0

Jornades dedicades a la trajectòria de Sergi Mas

La voluntat és apropar la seva figura artística a les noves generacions

Per El Periòdic

Publicat el Dijous, 7 d’octubre de 2021

El grup de creadors La Xarranca va presentar ahir al Centre Cultural la Llacuna les jornades A taula amb el Sergi. Aquestes tenen per objectiu reconèixer a Sergi Mas com artista clau de la cultura andorrana i acostar la seva trajectòria  a les noves generacions. Les activitats arrencaran el dia 16  al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb la projecció del documental Sergi Mas.  El mateix dia a la tarda a l’Escola d’Art de Sant Julià de Lòria es realitzarà un taller sobre les diferents tècniques artístiques de l’artista. Del 19 al 18 de novembre al menjador de Casa Comuna a Sant Julià de Lòria es farà un petit reportatge de cada participant on presentarà el seu projecte. Per últim, del 18 de març al 23 d’abril a l’Espai Caldes d’Escaldes-Engordany  s’exposaran les obres definitives a partir dels projectes presentats.

 

 

 

Comments are closed.