Testimoni presencial amb Coskun Aral

posted in: Activitats | 0

FIAP Photo Academy Online Events es complau a anunciar-vos que tindrem una presentació de l’eminent fotògraf turc Coskun Aral.

Nascut i crescut a Siirt, Turquia, el premiat fotògraf Coskun Aral ha fotografiat nombrosos conflictes internacionals a tot el món. Les seves imatges del Líban, Iran, Iraq, Afganistan, Irlanda del Nord, Txad i Extrem Orient han aparegut a Time, Newsweek, Paris Match, Stern i Epoca, així com a altres revistes.

Les fotografies de Coskun Aral han aparegut en diverses exposicions arreu del món, incloses la Time Life Gallery de Nova York, la FNAC de París i Milli Reasurans a Istanbul.

El 2000, Coskun Aral va publicar el seu àlbum personal, Sozun Bittigi Yer (La paraula no té cap significat), que reflecteix la seva experiència com a fotògraf de guerra que ha cobert gairebé totes les guerres i conflictes del món que han tingut lloc des del 1980. Fotografies extretes d’aquest disc s’ha exposat a Istanbul (agost de 2000) i a Viena, Àustria (2001).

La reunió Zoom amb Coskun Aral, que serà en francès, tindrà lloc el 27 d’octubre de 2021 a les 19:00 hores de Londres (20:00 hores de París). Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària (horari d’Andorra: 20 hores).

Les places per a aquesta presentació són limitades; heu d’inscriure la vostra voluntat d’assistència omplint el formulari en aquest enllaç:

https://forms.gle/C5Lp4BrbqKPfbyeq7

Si us plau, feu-nos-ho saber el més aviat possible si voleu participar.

Paul Stanley
Esdeveniments en línia de la FIAP Photo Academy
fiapphotoacademy@gmail.com

Comments are closed.