Alex Rispal a Noves Mirades

posted in: Activitats | 0
Africa Marquez, directora del FIAP Room “Teatro Auditorio Revellín” Ceuta, ens comunica que la Sala d’Exposicions FIAP Teatre Auditori del Revellín de Ceuta, acullirà des del dia 4 fins al dia 26 de novembre, una de les seves exposicions més importants, ja que els seus autors són joves fotògrafs de diversos països.

Joves fotògrafs d’Espanya, Andorra, Turquia i l’Argentina, exposaran a Ceuta, els seus treballs, sent per a la majoria d’ells, la primera vegada que les seves fotografies veuran la llum en un Centre Expositiu FIAP.

 NUEVAS MIRADAS – NEW LOOKS, està formada per obres de:

Ángel Garcia ( España)
Andres Domínguez ( España)
Alejandro Corral ( España)
Alicia M. Morillas ( España)
Alex Rispal ( Andorra)
Dilara Karatas ( Turquía)
Lara Portakal ( Turquía)
Franco Valiente ( Argentina)
Lucia Meirone ( Argentina)
Aquesta és la primera exposició d’artistes joves, que està a Ceuta i que després recorrerà les diferents Sales d’Exposicions FIAP, que així ho sol·licitin.
L’esdeveniment que s’inaugurarà el dijous dia 4 de novembre a les 18 hores compta amb el patrocini de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic (FIAP) i de la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF).
Comments are closed.