Presentació de Reza Deghati

posted in: Activitats | 0

Filantrop, idealista, humanista, la carrera de Reza va començar amb estudis d’arquitectura. S’ha convertit en un reconegut fotoperiodista que, durant les últimes tres dècades, ha treballat arreu del món, sobretot per a National Geographic. Les seves assignacions l’han portat a més d’un centenar de països com a testimoni dels conflictes i catàstrofes de la humanitat.

La seva obra apareix als mitjans internacionals (National Geographic, Time Magazine, Stern, Newsweek, El País, Paris Match, Geo…), així com una sèrie de llibres, exposicions i documentals. Juntament amb la seva tasca com a fotògraf, Reza també és voluntari, compromès amb la formació de joves de societats conflictives en el llenguatge de la imatge, per ajudar-los a lluitar per un món millor.

L’any 2001 va fundar Ainaworld a l’Afganistan que forma persones en informació i comunicació mitjançant el desenvolupament d’eines educatives i mitjans adaptats.

Reza ha exposat la seva obra Memòries de l’exili al Carrusel del Louvre l’any 1998; Crossing Destines a les baranes dels jardins de Luxemburg a París; One World One Tribe a Washington DC; Guerra+Pau al Memorial de Caen; Esperança a Doha; i Windows of the Soul a Còrsega. Més recentment, durant l’estiu de 2015, el panorama gegant A Dream of Humanity es va presentar a la vora del Sena, mostrant retrats de refugiats arreu del món.

És autor de 30 llibres i ha rebut nombrosos premis.

Durant la seva presentació, Reza presentarà una visió general del seu treball i les seves accions en diferents regions i temes, inclòs l’Afganistan il·lustrat amb les millors imatges icòniques.

La reunió de Zoom (en anglès) amb Reza Deghati tindrà lloc el diumenge 28 de novembre de 2021, a les 14:00 (14:00) – hora de Londres. Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horàri (Andorra 15 hores).

Les places per a aquesta presentació són limitades, cal que registreu la vostra intenció d’assistir omplint el formulari d’aquest enllaç:

https://forms.gle/ADH8BTwZTfz1YhKf7

Registreu-vos tan aviat com pugueu per assegurar la vostra plaça.

Paul Stanley

Director, FIAP Photo Academy Online Events

 
Comments are closed.