Presentació Art Wolfe

posted in: Activitats | 0

 

El FIAP Photo Academy Online Events té el plaer d’anunciar que acollirem una presentació del reconegut fotògraf nord-americà Art Wolfe

Dissabte, 18 de desembre de 2021, 14:00 (hora de Londres)

Al llarg dels seus 40 anys de carrera, el fotògraf Art Wolfe ha treballat a tots els continents i a centenars de llocs. Les fotografies de Wolfe són reconegudes arreu del món pel seu domini del color, la composició i la perspectiva. La missió fotogràfica de Wolfe té múltiples facetes: l’art, la defensa de la vida salvatge, l’educació i el periodisme informen el seu treball.

Wolfe va ser l’amfitrió de la sèrie premiada i difusió internacional “Art Wolfe‘s Travels to the Edge”, una sèrie íntima i optimista que ofereix informació sobre la natura, la cultura i l’àmbit de la fotografia digital. Continua emetent a tot el món.

Wolfe ha publicat més de 100 llibres, els més recents Elephants: Conservation in the Age of Extinction, Trees: Between Earth and Heaven, Photographs From the Edge i Earth Is My Witness.

L’últim projecte d’Art Wolfe, Wild Lives presenta una visió positiva del món viu que ens envolta, una celebració de la bellesa, la ferocitat i el renaixement de les criatures de la Terra. Wolfe presenta els temes centrals de la seva obra —la vida salvatge, la conservació i les cultures a la vora de l’extinció i la fotografia com a art— en una única obra mestra que ens porta a través dels ecosistemes i regions geogràfiques del món en una vívida mostra de la fragilitat i la interconnectivitat de vida a la Terra, alhora que explora la seva evolució com a artista i les tècniques que utilitza per captar els matisos i els ritmes de la vida.

Durant la seva presentació, Art Wolfe inclourà aventures i fotografies dels seus últims projectes de llibres i treballs personals, com ara Wild Lives, Human Canvas i una vista prèvia especial del seu darrer llançament, Night on Earth.

La reunió de Zoom amb Art Wolfe tindrà lloc el dissabte 18 de desembre de 2021, a les 14:00 (14:00), hora de Londres. Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària (15:00 hora d’Andorra).

Les places per a aquesta presentació són limitades, cal que registreu la vostra intenció d’assistir omplint el formulari d’aquest enllaç:

https://forms.gle/2ADQtvNoh5U7kySJ9

Si us plau, registreu-vos com més aviat millor.

Paul Stanley
Director, FIAP Photo Academy Online Events

Comments are closed.