Premis ARTS ANDORRA

posted in: General | 0

Avui dia 20 d’octubre, a les vuit del vespre (20 h) al Hall del Centre cultural i de congressos lauredià (CCCL), a la plaça de la germandat, 4, 5, 6 de Sant Julià de Lòria, tindrà lloc l’entrega del XXIX Cartell dels Premis Arts Andorra corresponents a l’any 2022.

Premi de Disseny Gràfic dotat pel Govern d’Andorra. Ministeri de Cultura, Joventut i Esports
Premi Crèdit Andorrà de Pintura
dotat per Crèdit Andorrà
Premi Crèdit Andorrà d’Escultura
dotat per Crèdit Andorrà
Premi de Dibuix
dotat per Illa Carlemany
Premi de Fotografia
dotat per Joan Burgés Martisella

Assistiran autoritats del Comú de Sant Julià de Lòria, representants dels diferents dotadors: Govern d’Andorra – Ministeri de Cultura, Joventut i Esports, Crèdit Andorrà, Illa Carlemany i Joan Burgués Martisella; també membres de la Junta del Cercle de les Arts i de les Lletres encapçalats pel seu president Sr. Burgués i la presidenta adjunta Maria del Carme Jaumot.

Comments are closed.