Històries per viure

posted in: Activitats, General | 0

Del dilluns dia 16 fins al 29 de gener de 2023.

L’exposició itinerant “Històries per viure”, arriba al centre comercial illa Carlemany. Organitzada per l’Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra, ATIDA, és una mostra fotogràfica que presenta al visitant l’experiència de la donació i el trasplantament d’òrgans des d’un punt de vista íntim i personal, i cerca sensibilitzar-lo de la importància de la donació d’òrgans.

Les fotografies que conformen la mostra -patrocinada pel COIA i obra de la fotògrafa i infermera del SAAS Chiqui Novis– conviden a reflexionar al voltant del gest generós de la donació i l’oportunitat de vida. Per fer-ho, el projecte ha comptat amb la col·laboració altruista de la mateixa artista, la qual ja ha utilitzat anteriorment la fotografia com a mitjà d’expressió de temes relacionats amb la salut, així com de persones d’Andorra que han rebut un trasplantament gràcies a la solidaritat de donants vius o de donants i les seves famílies en les seves darreres voluntats.

La podeu visitar en horari comercial a la planta baixa del centre comercial. Lliure accés.

Més Informació: ILLA CARLEMANY

Comments are closed.