Una mirada sostenible

posted in: Activitats, General | 0

A partir del 26 de gener de 2023 podreu gaudir de l’exposició UNA MIRADA SOSTENIBLE amb totes les fotografies finalistes del concurs al MW Museu de l’electricitat que es va celebrar a la tardor del 2022.

Text de FEDA CULTURA: “Què és per a tu la sostenibilitat? Com ho plasmaries en una fotografia? Guanyadors del concurs fotogràfic “Una mirada sostenible”, els tretze fotògrafs que participen en aquesta exposició han copsat la seva visió de la sostenibilitat i l’impacte de l’ésser humà en el planeta. Cada persona té la seva visió sobre la sostenibilitat, però lluitem perquè sigui una visió més conscienciada i amb una intenció de millora. La natura ens retorna el seu reflex depenent de com la tractem. Observem-la i cuidem-la per mirar cap al futur amb esperança.”

L’exposició es pot visitar sense reserva prèvia de dimarts a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15 h a 18.30 h i diumenge de 10 h a 14 h. El primer mes l’entrada és gratuïta.

Lloc: Museu de l’Electricitat (Av. de la Bartra s/n. AD200 Encamp).
Els horaris també els podeu consultar en la web de FEDA CULTURA (Museu)

Aquí podeu veure les imatges dels guanyadors. FEDA CULTURA – Concurs Una mirada sostenible – Guanyadors

Més informació: FEDA CULTURA – Concurs Una mIrada sostenible

Bases del 2022: FEDA CULTURA – BASES

Comments are closed.