Zoom amb Marco Gaiotti

posted in: Activitats, Adventure, Photos | 0

 

FIAP Photo Academy Online Events

Presentació

Photography in Shrinking Natural Habitats

de

Marco Gaiotti

El FIAP Photo Academy Online Events té el plaer d’anunciar que acollirem una presentació del reconegut fotògraf  Marco Gaiotti.

Fotografia en hàbitats naturals cada vegada més petits

Divendres 23 de febrer de 2024 a les 19:00 hora de Londres (20.00 hora d’Andorra).

Nascut i criat a Gènova, Itàlia. L’any 2007 el guardonat fotògraf Marco Gaiotti va descobrir, gairebé per casualitat, els entorns salvatges del sud d’Àfrica, i amb ells la passió per la fotografia de natura, que l’impulsa cada any a explorar els hàbitats més incontaminats del nostre planeta.

L’any 2009 va passar un mes a Alaska per observar la fauna i els espectaculars paisatges locals, amb total autonomia, acampant al desert. A partir d’aquesta experiència va créixer la voluntat de donar un to més professional a la passió per la fotografia.

A la tardor del 2013 va participar en una expedició a les illes Svalbard, uns dies abans de la nit àrtica. Els resultats d’aquesta aventura fotogràfica es tradueixen en publicacions als diaris internacionals més importants, inclosa una impressió a doble pàgina a l’edició en paper de ‘The Guardian’.

Ha estat guardonat amb nombrosos premis en els principals concursos internacionals de fotografia de natura, com ara: The SONY WPA (Open Shortlist), Nature‘s Best, Windland Smith Rice International Awards, Memorial Maria Luisa. Altres premis es van obtenir a Asferico, Fotògraf europeu de l’any de GDT, Montphoto, Oasis, Glanzlichter, SIPA, Fotògraf de la natura de l’any, Global Arctic Awards.

En Marco li encanten els paisatges naturals verges. En el seu paisatge deixa pas subtilment a diferents espècies animals com ossos polars, morses, guineus àrtiques i foques. Les seves fotos es distingeixen per les màgiques llums suaus que il·luminen el paisatge. O per un cel dramàtic. Les imatges de Marco són, en tot cas, una festa per als ulls

Aquesta serà la segona presentació de Marco a la FIAP Photo Academy i inclourà nous treballs no mostrats a l’acadèmia fins ara.

La reunió de Zoom amb Marco Gaiotti tindrà lloc el divendres 23 de febrer de 2024 a les 19:00 hora de Londres (20.00 hora d’Andorra). Comproveu la vostra hora local per determinar la diferència horària.

Les places per a aquesta presentació són limitades, cal que registreu la vostra intenció d’assistir omplint el formulari al qual podeu accedir per aquest enllaç:

Registreu-vos a: https://bit.ly/49lxccz

Si us plau, registreu-vos com més aviat millor.

Esdeveniments en línia de FIAP Photo Academy

Comments are closed.