Instants Irrepetibles  

El fotògraf Matt Stuart diu: “Compra’t un bon parell de sabates còmodes, porta sempre una càmera al voltant del coll, mantingues els colzes endins, sigues pacient i optimista i recorda somriure, tant per als altres com per a tu mateix.”

Aquesta sèrie d’imatges que us proposo, encara que ho sembli, no són fruit de la casualitat o de la sort, sinó d’un treball de llarga durada que encara no he finalitzat. No sóc fotògraf solament unes hores al dia, sinó que ho sóc les 24 hores.

Caminar molt, mirar amb la ment ben oberta, pensar i estar sempre alerta, aquest és l’únic secret.

En aquesta sèrie, Instants irrepetibles, he triat unes imatges per arrencar un somriure, per petit que sigui, en un moment de cansament i tristor per aquesta pandèmia que ens ha tocat viure.

Una sèrie d’imatges amb un element comú:  juguen amb els cartells publicitaris o imatges que trobem a la via pública per crear diàlegs divertits.

A vegades veig una situació que pot donar joc, espero, espero i sorgeix aquesta màgia. D’altres, moltes més, marxo sense cap foto. En altres ocasions persegueixo insistentment aquella imatge que vull o, simplement preveig, i m’anticipo  a la situació.

En definitiva, Instants que duren segons, moments i que són Irrepetibles

Tony Lara  Sànchez va treballar durant 16 anys com a fotoperiodista a El Periòdic d’Andorra i també ha col·laborat amb altres diaris i revistes nacionals i internacionals (El Periódico de Catalunya, Tiempo, Viajar…) Ha combinat el fotoperiodisme amb la fotografia creativa, amb exposicions –a l’Off del festival Visa pour l’Image, a la galeria Ara Art, al comú d’Encamp, a la Biennal ANDORRA LAND ART–  i ha publicat llibres, com ara Frente al desnudo femenino o Olímpics andorrans 1952-2012Romànic i dones d’aigua. Mercè Rodoreda i Coll de Nargó i Andorra literària. Rutes de novel·la. Ha rebut el Premi Pica d’Estats al millor reportatge fotogràfic de la Diputació de Lleida.  Actualment treballa com a fotògraf al comú d’Andorra la Vella.

  • Tècnica: Fotografia
  • Processat: Lightroom
  • Càmeres: Canon EOS5 MarkIII i Fuji XPro2
  • Instagram: @tonylaraphoto
  • Website: www.tonylara.es