La Biennal blanc i negre comença a rodar!

posted in: Activitats | 0

Amb el canvi d’any, arriba la nova convocatòria de la Biennal monocrom de la FIAP.

Ja podeu anar preparant les vostres càmeres pel repte del 2024!

Encara no tenim totes les dades donat que la FIAP encara no ha publicat el reglament ni els punts més importants de l’activitat que se celebrarà a l’Índia a la tardor. Així i tot, la FAF ha començat a treballar per tal d’avançar el tema i que tots els amants de la fotografia a Andorra, puguin començar a pensar, preparar i realitzar imatges per presentar-les a la biennal.

El que us presentem és només un esborrall basat en biennals anteriors adaptat a l’actual, però us donarà pistes per avançar en la direcció correcta. Com sempre, si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb la FAF. Amb molt de gust us aclarirem tot allò que puguem.

Aquí teniu tota la informació disponible per la següent que se celebrarà a l’índia aquesta tardor.

BIENNAL 2024 

Com sempre, qualsevol dubte o pregunta, deixeu un correu a la FAF.

Comments are closed.